Comentacii din 24 februarie 2021

Aseară iar au bubuit senzorii de poluare în București. Mă rog, n-or fi cei mai performanți, dar își fac treaba: 2 bucăți plămâni la vreo 30+ de ani, nu mai beau, nu mai fumează. – @Aris V.

Iohannis a promulgat legea care elimină pensiile speciale pentru parlamentari. Ura! AMR 150.000 de alți pensionari speciali. Hai cu egalarea!

Iar face poliția glume pe net. Cică un polițist cu radarul de Dragobete: ”Cine te iubește, te așteaptă”. Mersi frumos, simpaticilor. De câți polițiști e nevoie ca să pună o virgulă aiurea?

Frans Timmermans: “România trebuie să renunțe la cărbune!” Ho, nebunule, lasă-ni-l măcar pe ăla de grătar! – @Codruț D.

Sunt dezamagit de vaccin. De cand m-am vaccinat, cipul 5G tot pierde semnal. Poate e din cauza infrastructurii din tara noastra. Intr-adevar, acum nu mai imi trebuie smartphone, fiindca am ales pachetul unde iti instaleaza si o microcasca ce comunica cu cipul si cand ma suna cineva aud deja in ureche totul, inclusiv respiratia dlui Bill Gates. Singura dezamagire este ca pierde semnalul. Pana la rapel sper sa faca un update de soft sa fie mai stabil. – @Adrian Z.

Nu doar stidenții, ci și parlamentarii au gratitate pe CFR! Însă doar studenții trebuie să știe că nu e nimic gratis pe lumea asta. Parlamentarii nu! Ei ar suferi un șoc anafilactic dacă ar injectați cu acest crud și otrăvitor adevăr! – @Antoaneta B.

Dragobetele ăsta e Sfântul Valentin după ce a stat o vreme în Vaslui și s-a înscris în AUR! – @Adrian

case bani germania

Case de milioane de euro în România din alocații și ajutoare ilegale încasate în Germania. E bine: vin bani străini în țară! Tot investiții străine sunt și astea!

“Trei români din Bihor au pus la cale o înșelătorie în valoare de 1,5 milioane de euro în Germania. Bărbații fac parte dintr-o grupare care a falsificat acte pentru a obține ilegal alocații pentru copii și ajutoare pentru firmele aflate în dificultate. Doi dintre ei au fost arestați deja, iar al treilea tocmai a fost găsit în România.”