barbat caine

Cum sunt recunoscuti pe strada cei care se trateaza preventiv cu Ivermectina: se opresc brusc, se pun pe jos si incep sa se linga in cur

Dupa care incep sa se scarpine cu piciorul dupa ureche.

De cand sa inceput tratamentul preventiv si in Romania cu Ivermectina, a existat un singur caz de reactie necontolata la medicamentul minune pentru tampiti, cand un cetacean aflat sub tratament l-a muscat de cur pe vecinul de la etajul 10, cand acesta incerca sa intre in lift.

Toti specialistii de pe Facebook in automedicamentatie sunt incantati pentru ca nu exista alte efecte ale acestui medicament minune pentru tampiti.

@Cititor

Comentacii din 28 ianuarie 2021

Păi cum măi Tudorică, nu mai suntem solidari? Cum rămâne amărâtul de magazin care a trebuit sa se închidă sau cu business-ul făcut cu sudoare de niște tineri chiar înainte de pandemie care a fost băgat în pământ? Tinerii ăia ce primesc, Tudorică? Dreptul să-ți plângă de milă că nu iei 20 de mii euro pentru o lălăială de 2 ore?

Cică sperii Covidul și dacă îți pui câteva picături de Frontline pe ceafă! -@Popescu M.

Chirica: „”Am aflat din presă că am fost trimis în judecată!”

Exact așa cum ai aflat din presă că feciorul ăla mic al tău și-a tras vilă la vârsta de 6 luni! – @Costel P.

Udrea: „DNA cere pedepse mai mari decat pentru omor!”

Este mică pedeapsa cerută, în comparație cu ce ai făcut, cucoană! Cu banii furați, se putea construi un spital de copii. Sau un spital de arși. E mai grav decât dacă ai fi ucis un om! Dar tu nu ai cum să întelegi ideea asta dacă nu te gândești măcar 15 ani la ea, într-un loc propice. – @Nicu B.

pariu ruleta

Corectitudinea pariului