-Am fost aici, la St. Moritz, celebra stațiune de fițe din Elveția, la un restaurant din sticlă în vârful Alpilor, unde un bucătar italian pregătea mâncarea cu lemn uscat adus cu telecabina la 3500 de metri și unde un meniu complet pentru două persoane costa cam 80 de euro, adică cam cât costă la noi la Poiană o friptură cu un desen de sos pe ea. Despre servire nu mai vorbesc, că n-are rost comparația cu România. Majoritatea turiștilor erau americani din ăia care gesticulau, vorbeau tare, să audă tot restaurantul, și strâmbau din nas la orice ofertă de vin – iar lista de vinuri era cel puțin bogată. E adevărat că nu lipeau guma de mestecat sub masă, dar o puneau în bolul de sos, unde se lipea, dar asta nu afecta zâmbetul de pe fețele ospătarilor. E un lucru normal pentru orice turist să vrea să se simtă sultan măcar într-un concediu de o săptămână în care cheltuie tot salariul lui pe o lună..
@Liviu
Răspuns: Exagerați. La Poiană, de banii ăia îți pun și două frunze de leuștean pe friptură.