Comentacii

Comentacii

Chef Richard Abou Zaki, geniul care nu știe cine e Scărlătescu și cum se gătește friptura de miel de 200 de lei, nu știe nici să facă sarmale de 170 de lei porția

by Comentacu15/04/2024no comment
1
Shares
Share on FacebookShare on Twitter
Polish_20240415_141310860

El la banii ăștia știe să facă doar de la icre negre în sus. Se vede că nu a prea gătit pe litoralul romanesc, unde omleta se dă la preț de vită din Argentina.

Previous

George Simion, bun de plată

15/04/2024
Next

“Am văzut-o pe Dana Budeanu cu frumușelul ei iubit la munte. Doamne, erau atât de înfierbântați încât s-a topit toată zăpada până pe Negoiu din cauza lor”

15/04/2024

Leave a Reply Anulează răspunsul

Trending

  • Cum se menține Anca Alexandrescu ca la 20 de ani

    o oră ago
  • Dosar penal pe numele Ancăi Alexandrescu

    16 ore ago
  • Mesaj de dragoste pentru Calin de la Silvia

    Mesaj de dragoste pentru Calin de la Silvia

    20 de ore ago
  • Dacă am avea un milion de oameni ca domnul Călin Georgescu, am depăși Rusia la înțelepciune rusească

    Dacă am avea un milion de oameni ca domnul Călin Georgescu, am depăși Rusia la înțelepciune rusească

    21 de ore ago

Acesta este un site cu conținut satiric căzut în patima ficțiunii. "Știrile" pe care le găsești aici nu sunt știri, nu sunt nici dezvăluiri și în niciun caz nu ar trebui să le găsești în afara site-ului, în realitate, decât dacă sunt de bine.