Comentacii

Comentacii

“Patronii de restaurante de pe litoral au ajuns și bucătari, și chelneri, după ce angajații i-au abandonat ca să lucreze în construcții.” Păi de ce nu îi angajează pe ăia 100 care așteaptă la poartă?

by Comentacu24/06/2021no comment
2
Shares
Share on FacebookShare on Twitter
Polish_20210624_133704383

“Patronii intră în bucătărie, ca să țină locul bucătarilor sau au ajuns să servească ei la mese. Nu are cine să facă munca asta”, a afirmat la Digi24, joi, Cristian Bărhălescu, vicepreședinte ANAT.

Mulți patroni la noi se cred stăpâni și angajații sunt văzuți ca niște sclavi…să-i angajeze pe acei ce așteaptă la poartă… – @ Adrian L.

Previous

‘Buzăul a câștigat titlul de „Cel mai bun brand de oraș din Europa”, anunță primarul: „Am învins în finală Parisul”. Ce Eiffel, ce Luvru, ce Orsay, ce Montmartre? Le Bouseux e noua atracție turistică a Europei!’

24/06/2021
Next

Loredana Groza a mai lansat o manea alături de Jador, Costi, Vali Vijelie, că prima nu prea se mai cere la nunți

24/06/2021

Leave a Reply Anulează răspunsul

Trending

  • Anca Alexandrescu, dată afară

    7 ore ago
  • Călin Georgescu părăsește țara

    10 ore ago
  • S-a retras Anca Alexandrescu

    12 ore ago
  • Buchetul și sentimentele Silviei Dumitrescu, puse la castron de Cristela Georgescu

    13 ore ago

Acesta este un site cu conținut satiric căzut în patima ficțiunii. "Știrile" pe care le găsești aici nu sunt știri, nu sunt nici dezvăluiri și în niciun caz nu ar trebui să le găsești în afara site-ului, în realitate, decât dacă sunt de bine.